00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Чистење на достапни и тешко достапни стаклени површини


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Чистење на достапни и тешко достапни стаклени површини
 • Availability:On Order
 • company profile

  Euro cist grup

  • Company introduction:ЕУРО ЧИСТ ГРУП е сервис за чистење и одржување на станбени и деловни простории Чистиме секаков вид на тврди и меки подови Вршиме хемиско чистење на тапациран мебел и душеци Чистење и одржување на згради, угостителски објекти, канцеларии , работни сали Користиме високо професионални еколошки средства за хигиена и машини од најнова генерација Нашиот професинален тим Ви стои на располагање!
  • Contact Person Name:Елена
  • Address:Бул. 11 Октомври бр.86 лок.17 Скопје
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 78 286 529
  • Telephone #:00 389 71 986 529
  • Geo Location:Show  071986529

  shopping assistance