00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Euro cist grup

  • Company introduction:ЕУРО ЧИСТ ГРУП е сервис за чистење и одржување на станбени и деловни простории Чистиме секаков вид на тврди и меки подови Вршиме хемиско чистење на тапациран мебел и душеци Чистење и одржување на згради, угостителски објекти, канцеларии , работни сали Користиме високо професионални еколошки средства за хигиена и машини од најнова генерација Нашиот професинален тим Ви стои на располагање!
  • Contact Person Name:Елена
  • Address:Бул. 11 Октомври бр.86 лок.17 Скопје
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 78 286 529
  • Telephone #:00 389 71 986 529
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products20
Member since28 Jan, 2014
Last activity15:56:30 , 21 Feb, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance