00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сметководствени услуги и финансиски консалтинг


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Овозможуваме... Сметководствени услуги за малите и средни бизниси од резлични области. Кога работиме на вашето сметководство се фокусираме на детална контрола и мониторинг на вашето работење со цел полесно да се идентификуваат начините за подобрување на вашето работење и да се дефинираат вашите следни чекори. Нашите искусни сметководители кои се посветени на својата професија се грижат за сметководствената документација и евиденција, за пополнување на даночните пријави и со тоа ви овозможуваат да се фокусирате на она што вие најдобро го знаете: Вашиот бизнис. Со нас добивате целосна услуга во сметководството, помош во вашата организација на бизнисот и подготовка на даночните пресметки. Во оваа област ви нудиме: Сметководствени услуги и евиденција Финансиски софтвер Финансискa контрола Финансиско известување
 • Availability:On Order
 • Seller:Amplus
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Amplus

  • Company introduction:Консултантска фирма која овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во Македонија. Ние овозможуваме... Да воспоставиме соработка што ќе се заснова на доверба која ќе произлегува од вистинитоста на финансиските податоци. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Образование, Искуство и Етика. АМПЛУС услуги Наши услуги... Нaшата фирма овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Обрзование, Искуство и Етика. Со нас ќе добиете услуги и совети во областа на: Почнување и равивање на бизнис Сметководство Даноци Едукација и тренинг
  • Contact Person Name:Александар Наумовски
  • Address:Орце Николов 206-1/17
  • Post Code:10000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075489667
  • Telephone #:02 3119 180
  • Fax #:02 3119 180
  • Year registered:2000
  • Total employees:5
  • Anual sales:6000000
  • Export percentage:600000
  • Geo Location:Show  023119180

  shopping assistance