00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Amplus

 • Company introduction:Консултантска фирма која овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во Македонија. Ние овозможуваме... Да воспоставиме соработка што ќе се заснова на доверба која ќе произлегува од вистинитоста на финансиските податоци. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Образование, Искуство и Етика. АМПЛУС услуги Наши услуги... Нaшата фирма овозможува широка лепеза на стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија. Ние дејствуваме... Почитувајќи три стандарди: Обрзование, Искуство и Етика. Со нас ќе добиете услуги и совети во областа на: Почнување и равивање на бизнис Сметководство Даноци Едукација и тренинг
 • Contact Person Name:Александар Наумовски
 • Address:Орце Николов 206-1/17
 • Post Code:10000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075489667
 • Telephone #:02 3119 180
 • Fax #:02 3119 180
 • Year registered:2000
 • Total employees:5
 • Anual sales:6000000
 • Export percentage:600000
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete90.62%
Number of products1
Member since29 Mar, 2012
Last activity16:04:31 , 29 Mar, 2012
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance