00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Helix-P Specially designed for supermarkets, restaurants, bars and all kinds of stores


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Максимална сигурност на Вашите податоци! Моментална и комплетна евиденција и контрола на Вашите продавачи, промет, лагер, автоматизирано производство и залиха. Кои саати се најпрометни? - Графикони и календарски анализи. Вересија? - Во секој момент кој колку должи, подршка на фискален апарат, цврста заштита и привилегииза секого и на секое ниво. Она што го очекува секој сопственик на продавница, бутик, маркет, ресторан, книжара, ... - секој вид малопродажба!
 • Availability:Contact
 • Seller:Zonel
 • company profile

  Zonel

  • Company introduction:Kako rapot no na maiden sto lici, so 4tra zica posle Зонел Софтвер е компанија која изработува софтвер за целосен увид, евиденција и менаџмент на ресурсите за секое претпријатие. Нашето програмско решение HELIX, постои преку 18 години на пазарот и се користи во преку 1200 бизниси и установи ширум државата и пошироко. HELIX има можност за приспособување на секоја потреба на секој бизнис. Секоја поединечна функција може да биде вклучена во Вашиот програмски пакет, зависно од Вашите реални потреби. Вклучена и работа преку интернет. Основните модели на HELIX се Helix K - КОМПЛЕТНО КНИГОВОДСТВО Helix M - МАТЕРИЈАЛНО И КОМЕРЦИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ Helix P - МАЛОПРОДАЖБА Helix P2 - РЕСТОРАНСКО РАБОТЕЊЕ Helix L - ЛИЧЕН ДОХОД Helix Mobile (амбулантна и теренска наплата и увид) Gate Keeper - ЕВИДЕНЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ
  • Contact Person Name:Гоце
  • Address:Васил Ѓоргов 34-1/3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075356233
  • Telephone #:022401204
  • Fax #:022402273
  • Geo Location:Show  022401204

  shopping assistance