00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Карбокси терапија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Дерматолошка ординација Дерма Сана-Дермика ви нуди карбокси терапија
 • Availability:Contact
 • company profile

  Derma Sana Dermika

  • Company introduction:Приватна специјалистичка ординација по дерматовенерологa дава услуги од типот: прегледи на кожа, коса, нокти, венеролошки прегледи, терапија на акни,лузни од акни идеуги типови, лекуванје на изгореници,козметски третмани,акупунктура, фототерапија со ласер, Увб лампа за псоријаза, витилиго, екцеми, атопиц дерматитиси,хемиски пилинзи, филери и др.
  • Contact Person Name:Гордана
  • Address:Орце Николов 29/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076/407771
  • Telephone #:023223205
  • Geo Location:Show  023223205

  shopping assistance