00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Derma Sana Dermika

  • Company introduction:Приватна специјалистичка ординација по дерматовенерологa дава услуги од типот: прегледи на кожа, коса, нокти, венеролошки прегледи, терапија на акни,лузни од акни идеуги типови, лекуванје на изгореници,козметски третмани,акупунктура, фототерапија со ласер, Увб лампа за псоријаза, витилиго, екцеми, атопиц дерматитиси,хемиски пилинзи, филери и др.
  • Contact Person Name:Гордана
  • Address:Орце Николов 29/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076/407771
  • Telephone #:023223205
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products12
Member since19 Dec, 2013
Last activity14:27:30 , 25 Jul, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance