00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ДНА АННИ Фарм

20%save

ДНА АННИ Фарм

Цената е со вклучен ДДВ
1.075 MKD 860 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Weleda Skin food body butter 150ml

  To use: Apply to dry skin after showering. Suitable for children and adults. Also recommended for sensitive ski
 • Availability:In Stock
 • company profile

  DNA ANNI Farm

  • Company introduction:Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти. Лоцирани на 2 локации во Скопје: – ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44 – ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби. Цел Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент. Подобро да спречиш, а не да лечиш. Визија Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм. Мисија Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:1.235 MKD 988 MKD

  BIODERMA Atoderm Crème 500ml

  20%save
  Retail Price - VAT Included:680 MKD 544 MKD

  ДНА АННИ Фарм

  15%save
  Retail Price - VAT Included:1.311 MKD 1.110 MKD

  ШЕА/КАРИТЕ ПУТЕР Комплет за нега на ...
  022044287

  shopping assistance