00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ДНА АННИ Фарм

20%save

ДНА АННИ Фарм

Цената е со вклучен ДДВ
500 MKD 400 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:SIXTH SENSЕ HYALURON BEAUTY BOOSTER SERUM 30ml
  BEAUTY BOOSTER Hyaluronic Serum is a powerful formula that guarantees deep hydration and lifting effect by smoothing fine lines and wrinkles.
  This light and nourishing serum increases skin moisture and is also an active treatment to increase skin tone and firmness. The skin will feel soft, supple, refreshed and hydrated.
  Beauty Booster Serum contains active ingredients such as hyaluronic acid, retinol, vitamin B5, vitamin E, aloe vera, green tea, urea and allantoin that restore the skin's protective barrier and stimulate its regeneration.
  Intensely hydrates, prevents aging and evens out facial tone. The light and refreshing texture provides the hydration that the skin needs for a beautiful and healthy look.
  Suitable for all skin types, allows easy absorption and serves as a booster against the signs of aging.
  The serum does not contain parabens, dyes, sulfates, phthalates, silicones, perfumes, paraffins, gluten.
 • Availability:In Stock
 • company profile

  DNA ANNI Farm

  • Company introduction:Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти. Лоцирани на 2 локации во Скопје: – ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44 – ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби. Цел Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент. Подобро да спречиш, а не да лечиш. Визија Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм. Мисија Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:760 MKD 608 MKD

  ДНА АННИ Фарм
  022044287

  shopping assistance