00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Антифриз ЕКО


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Најново во нашиот асортиман на производи.
  Антифриз ЕКО (-40 и концентрат) во пакувања од 1кгр, 3кгр, 5кгр, 10кгр и 200 кгр.
  Зимска течност до -22 во различно пакување.
  Антифриз Г12 од Италијанско потекло во различно пакување.
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Akva Dejon plus

  • Company introduction:Аква Дејон Плус е компанија со производна дејност во областа на прехрана и хемија. Произлегува од Аква Дејон, компанија која постои од 1996 година и е препознатлива на територијата на цела држава по квалитетот на своите производи и услуги.
  • Contact Person Name:Виолета Стојчева
  • Address:ул.27 бр.1А нас.Илинден
  • Post Code:1041
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070/277-131; 070/277-141
  • Telephone #:02/ 2552299
  • Fax #:02/ 2552299
  • Year registered:2012
  • Total employees:5
  • Anual sales:10000000
  • Geo Location:Show  022552299

  shopping assistance