00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Akva Dejon plus

 • Company introduction:Аква Дејон Плус е компанија со производна дејност во областа на прехрана и хемија. Произлегува од Аква Дејон, компанија која постои од 1996 година и е препознатлива на територијата на цела држава по квалитетот на своите производи и услуги.
 • Contact Person Name:Виолета Стојчева
 • Address:ул.27 бр.1А нас.Илинден
 • Post Code:1041
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:070/277-131; 070/277-141
 • Telephone #:02/ 2552299
 • Fax #:02/ 2552299
 • Year registered:2012
 • Total employees:5
 • Anual sales:10000000
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete87.50%
Number of products17
Member since22 Mar, 2012
Last activity08:45:41 , 02 Mar, 2021
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance