00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

BMW TwinPower Turbo


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:BMW TwinPower Turbo Longlife-04 SAE 5W-30 обезбедува заштита на моторот на ниво што ги надминува индустриските стандарди, ја одржува оптималната чистота на моторите на BMW и ви овозможува целосно да го искористите нивниот потенцијал се карактеризира со подобрени индикатори за вискозност-температура, што обезбедува висока економичност на горивото има поминато сеопфатни тестови и е одобрен за употреба од концернот BMW како сезонски апликација
  Моторното масло BMW Twin Power Turbo Longlife-04 SAE 5W-30 е наменето за сите дизел мотори на BMW со и без филтер за честички.
 • Place of Origin:Germany
 • company profile

  Bimmer BMW Service

  • Company introduction:БИММЕР е специјализиран сервис за BMW и MINI возила. Нудиме комплетна услуга за Вашето возило, која содржи дијагностика, сервисирање и продажба на резервни делови од брендовите BMW и MINI. Одржувањето на вашето возило предадете го во раце на експерти со долгогодишно искуство, кои можат да се соочат со секаков проблем и да најдат соодветно решение. Повелете во нашиот сервисен центар, а ние ќе се потрудиме да станете дел од задоволните клиенти на БИММЕР . На Ваша услуга :)
  • Contact Person Name:Борис
  • Address:Јадранска магистрала 74 (Качанички пат)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+389 2 265 5757
  • Geo Location:Show  022655757

  shopping assistance