00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Bimmer BMW Service

  • Company introduction:БИММЕР е специјализиран сервис за BMW и MINI возила. Нудиме комплетна услуга за Вашето возило, која содржи дијагностика, сервисирање и продажба на резервни делови од брендовите BMW и MINI. Одржувањето на вашето возило предадете го во раце на експерти со долгогодишно искуство, кои можат да се соочат со секаков проблем и да најдат соодветно решение. Повелете во нашиот сервисен центар, а ние ќе се потрудиме да станете дел од задоволните клиенти на БИММЕР . На Ваша услуга :)
  • Contact Person Name:Борис
  • Address:Јадранска магистрала 74 (Качанички пат)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+389 2 265 5757
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products6
Member since30 Jul, 2015
Last activity12:36:52 , 30 Nov, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance