00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

БМВ (BMW) РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Резервни автомобилски делови за моделите на BMW (БМВ). За нарачка и повеќе информации во БИММЕР Сервис тел: 02/ 2655757 моб: 070/ 305529
 • Availability:Contact
 • company profile

  Bimmer BMW Service

  • Company introduction:БИММЕР е специјализиран сервис за BMW и MINI возила. Нудиме комплетна услуга за Вашето возило, која содржи дијагностика, сервисирање и продажба на резервни делови од брендовите BMW и MINI. Одржувањето на вашето возило предадете го во раце на експерти со долгогодишно искуство, кои можат да се соочат со секаков проблем и да најдат соодветно решение. Повелете во нашиот сервисен центар, а ние ќе се потрудиме да станете дел од задоволните клиенти на БИММЕР . На Ваша услуга :)
  • Contact Person Name:Борис
  • Address:Јадранска магистрала 74 (Качанички пат)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+389 2 265 5757
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  MINI SPARE PARTS

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Parts for BMW

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Service and parts for BMW
  022655757

  shopping assistance