00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shell масти и масла


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Програмата содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки.
 • Category:Motor Oils
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Јукан петрол

  • Company introduction:Увоз и дистрибуција на SHELL мазива. Компанијата YUCAN PETROL е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија. Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди
  • Contact Person Name:Јукан петрол
  • Address:Пиринска 48/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3110808
  • Telephone #:02 3127260
  • Fax #:02 3134041  023127260

  shopping assistance