00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Јукан петрол

  • Company introduction:Увоз и дистрибуција на SHELL мазива. Компанијата YUCAN PETROL е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија. Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди
  • Contact Person Name:Јукан петрол
  • Address:Пиринска 48/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3110808
  • Telephone #:02 3127260
  • Fax #:02 3134041

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products2
Member since30 Oct, 2018
Last activity14:58:21 , 30 Oct, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance