00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

FAAM акумулатори каталог

FAAM акумулатори каталог

Цената е со вклучен ДДВ
2.580 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Аумулатори со екстра квалитет од Италијанскиот производител FAAM
 • Availability:In Stock
 • Seller:VSK Grup
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  VSK Grup

  • Company introduction:ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП е генерален застапник на фабриката ВЕСНА - САП и нејзините брендови САП, СТАРТЕР и ВЕСНА, акумулатори за мотори УНИБАТ и моторни масла ЕКСОЛ. Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. Производствената програма од фабриката ВЕСНА САП се однесува за стартер батерии со напон од 12V и капацитет од 36Ah до 210Ah, и е наменета за сите видови автомобили, камиони, автобуси, воени возила, земјоделска и градежна механизација. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО,како и за српскиот бренд на моторни масла со одличен квалитет ЕКСОЛ. ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга. Денес ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на ВЕСНА СТАРТЕР и САП акумулаторите е 5,1 година. Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во услови, кои ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење. Карактеристики на стартер батериите САП и СТАРТЕР/ВЕСНА се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност.
  • Contact Person Name:Мишо Тошевски
  • Address:Ул. Коста Новаковиќ бр.7 локал 6
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070365203
  • Telephone #:02/2400878
  • Fax #:02/2400041
  • Year registered:2005
  • Total employees:4
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:3.150 MKD

  FAAM акумулатори
  022400878

  shopping assistance