00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

VSK Grup

 • Company introduction:ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП е генерален застапник на фабриката ВЕСНА - САП и нејзините брендови САП, СТАРТЕР и ВЕСНА, акумулатори за мотори УНИБАТ и моторни масла ЕКСОЛ. Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. Производствената програма од фабриката ВЕСНА САП се однесува за стартер батерии со напон од 12V и капацитет од 36Ah до 210Ah, и е наменета за сите видови автомобили, камиони, автобуси, воени возила, земјоделска и градежна механизација. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО,како и за српскиот бренд на моторни масла со одличен квалитет ЕКСОЛ. ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга. Денес ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на ВЕСНА СТАРТЕР и САП акумулаторите е 5,1 година. Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во услови, кои ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење. Карактеристики на стартер батериите САП и СТАРТЕР/ВЕСНА се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност.
 • Contact Person Name:Мишо Тошевски
 • Address:Ул. Вангел Тодоровски бр.5 локал 5
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:070365203
 • Telephone #:02/2400878
 • Year registered:2005
 • Total employees:4
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Followed2
Number of products19
Member since06 Apr, 2012
Last activity11:41:32 , 30 Nov, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance