00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ICE-X -22 concentrate for windscreens 1l

ICE-X -22 concentrate for windscreens 1l

Цената е со вклучен ДДВ
40 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Agent for windshield de-icing, ready for use. -22`C Freezing point.
 • Availability:Contact
 • Warranty:5 years
 • company profile

  Akva Dejon plus

  • Company introduction:Аква Дејон Плус е компанија со производна дејност во областа на прехрана и хемија. Произлегува од Аква Дејон, компанија која постои од 1996 година и е препознатлива на територијата на цела држава по квалитетот на своите производи и услуги.
  • Contact Person Name:Виолета Стојчева
  • Address:ул.27 бр.1А нас.Илинден
  • Post Code:1041
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070/277-131; 070/277-141
  • Telephone #:02/ 2552299
  • Fax #:02/ 2552299
  • Year registered:2012
  • Total employees:5
  • Anual sales:10000000
  • Geo Location:Show  022552299

  shopping assistance