00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Четка за бандажи Nilfisk-ALTO (WAP)

Четка за бандажи Nilfisk-ALTO (WAP)

Цената е со вклучен ДДВ
3.500 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Конусна ротирачка четка за чистење на бандажи, тркала на велосипеди, и сл. Допира до сите агли и ќошеви.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Vap Mak
 • Place of Origin:Germany
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Vap Mak

  • Company introduction:ВАП МАК, Скопје, формирана во 1993 година, е генерален застапник на компанијата Nilfisk-ALTO од Данска, претходно позната како WAP-ALTO. ВАП МАК увезува, продава и сервисира апарати од Nilfisk-ALTO, еден од светските најголеми снабдувачи на професионална опрема за чистење со седиште во Данска и продажни салони во повеќе од 80 земји во светот. Nilfisk-ALTO произведува комерцијална и професионална опрема за одржување на хигиена и чистота во неколку сектори, и тоа: Земјоделство Домаќинство Градежништво Автоиндустрија Прехранбена индустрија Јавни и комерцијални објекти. Горди сме да ги вброиме меѓу нашите клиенти некои од најголемите и докажани компании во државата, но сите наши клиенти, мали или големи, се еднакво важни за нас!
  • Contact Person Name:Марта Арсовска
  • Address:бул. Партизански Одреди бр, 151 Мезанин
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970367114
  • Telephone #:0038923222161
  • Fax #:0038923119022
  • Year registered:1993
  • Total employees:4
  • Geo Location:Show  023222161

  shopping assistance