00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Vap Mak

 • Company introduction:ВАП МАК, Скопје, формирана во 1993 година, е генерален застапник на компанијата Nilfisk-ALTO од Данска, претходно позната како WAP-ALTO. ВАП МАК увезува, продава и сервисира апарати од Nilfisk-ALTO, еден од светските најголеми снабдувачи на професионална опрема за чистење со седиште во Данска и продажни салони во повеќе од 80 земји во светот. Nilfisk-ALTO произведува комерцијална и професионална опрема за одржување на хигиена и чистота во неколку сектори, и тоа: Земјоделство Домаќинство Градежништво Автоиндустрија Прехранбена индустрија Јавни и комерцијални објекти. Горди сме да ги вброиме меѓу нашите клиенти некои од најголемите и докажани компании во државата, но сите наши клиенти, мали или големи, се еднакво важни за нас!
 • Contact Person Name:Марта Арсовска
 • Address:бул. Партизански Одреди бр, 151 Мезанин
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:0038970367114
 • Telephone #:0038923222161
 • Fax #:0038923119022
 • Year registered:1993
 • Total employees:4
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Followed1
Number of products34
Member since22 Mar, 2012
Last activity12:39:17 , 30 Nov, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance