00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Michelin Alpin 6


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Michelin Alpin 6
  205/55R16
 • Seller:Turbomaks
 • company profile

  Turbomaks

  • Company introduction:Ние Ви нудиме најголем избор на гуми за Вашите автомобили од реномирани светаски производители, патувајте безбедно... ТУРБО МАКС Ви нуди најголем избор на бандажи од различни матерјали и дизајни со највисок квалитет... Само во TURBOMAKS® можете да најдете пневматици и фелни со врвен квалитет понајповолни цени, поправка, исправување и фарбање на фелни со најнови CNC машини, сензори и многу други услуги. Турбомакс нуди •Гуми и фелни со врвен квалитет и поволни цени •CNC обработка - поправка, исправање, фарбање фелни •Сензори •Лепење гуми
  • Contact Person Name:Турбомакс
  • Address:Скупи 24
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 206860
  • Telephone #:02 2030100
  • Fax #:02 2030100
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:8.875 MKD

  Michelin Alpin 6

  25%save
  Retail Price - VAT Included:8.550 MKD 6.413 MKD

  MICHELIN ALPIN A5 205/55 R 16

  25%save
  Retail Price - VAT Included:11.690 MKD 8.768 MKD

  MICHELIN ALPIN 5 ZP 205/55 R 16

  25%save
  Retail Price - VAT Included:13.530 MKD 10.148 MKD

  MICHELIN ALPIN A5 225/45 R17

  25%save
  Retail Price - VAT Included:4.120 MKD 3.090 MKD

  LASSA 205/55R16 91V GREENWAYS

  25%save
  Retail Price - VAT Included:5.720 MKD 4.290 MKD

  MICHELIN ALPIN A4 185/65 R 15
  022030100

  shopping assistance