00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Tranzit

 • Company introduction:ТРАНЗИТ дооел e една од првите фирми во Македонија која се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на пневматици на територијата на Македонија. Формирана во 1993 година, денес ТРАНЗИТ дооел е овластен увозник за Македонија на пневматиците од програмата на GOODYEAR групацијата: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica. Ја нудиме целокупната програма на патнички, полутеретни и теретни пневматици. Седиштето на компанијата е во Богданци каде имаме свои канцeларии и магацин, исто така функционираме и во Скопје со канцeларии, магацински простор и вулканизерски сервис. Поседуваме ISO сертификат за квалитет во работењето. Нашите вработени се вистински професионалци со долгогодишно искуство во продажбата на пневматици, обучувани во Goodyear Академијата, секогаш спремни да Ви помогнат во вистинскиот избор на пневматици за вашите возила. Брендовите на пневматици кои ги застапуваме се едни од најквалитетните, изработувани со врвна технологија, постојано тестирани и усовршувани. Ви стоиме на располагање за било какви информации околу пневматиците и нашата компанија.
 • Contact Person Name:Горан, Делчо
 • Address:ул.800 б.б., Индустриска
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075456284
 • Telephone #:075456284
 • Fax #:02 3117010
 • Year registered:1993
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products39
Member since02 Nov, 2015
Last activity00:15:02 , 13 Nov, 2021
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance