00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Jacket made of laminated fabric with PPF membranes


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Waterproof jacket made of laminated fabric with PPF membranes. Material produced for making sports and protective clothing which meets quality standards. It contains functions drying, water and wind resistance. Material which permits micro-climate ratio between skin and clothing. Product of Kibo. Ideal for field work, daily wear, skiing... Chance for embroidery of logos for the companies and institutions.
 • Availability:Contact
 • Seller:Kibo
 • company profile

  Kibo

  • Company introduction:Кибо е компанија ориентирана кон изработка на везови на секаков вид облека, HTZ опрема и друг вид материјали, со помош на современа технологија за везењe. Изработуваме висококвалитетни везови користејќи нова и софистицирана технологија за везење која соодвестува на светските трендови во областа на везење. Изработка на везови на маици и други меки материјали: - Везови на маици, дуксери,ХТЗ опрема Изработка на везови на тврди материјали: - Изработуваме везови на тврди материјали како капи и патики Кибо оствари соработка и изготви везови за повеќе од 200 реномирани компании и други ентитети оставајќи го својот личен потпис - синоним за гарантиран квалитет. Денес Кибо е компанија којашто ги следи светските трендови од својата област и се стреми да прерасне во поголем бизнис кој ќе остварува ушете многу успеси и ќе обезбеди сатисфакција за своите клиенти.
  • Contact Person Name:Сашо
  • Address:Маџир Маало 27
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 72 220 307
  • Telephone #:+389 72 220 306
  • Geo Location:Show  072220306

  shopping assistance