00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Kibo

  • Company introduction:Кибо е компанија ориентирана кон изработка на везови на секаков вид облека, HTZ опрема и друг вид материјали, со помош на современа технологија за везењe. Изработуваме висококвалитетни везови користејќи нова и софистицирана технологија за везење која соодвестува на светските трендови во областа на везење. Изработка на везови на маици и други меки материјали: - Везови на маици, дуксери,ХТЗ опрема Изработка на везови на тврди материјали: - Изработуваме везови на тврди материјали како капи и патики Кибо оствари соработка и изготви везови за повеќе од 200 реномирани компании и други ентитети оставајќи го својот личен потпис - синоним за гарантиран квалитет. Денес Кибо е компанија којашто ги следи светските трендови од својата област и се стреми да прерасне во поголем бизнис кој ќе остварува ушете многу успеси и ќе обезбеди сатисфакција за своите клиенти.
  • Contact Person Name:Сашо
  • Address:Маџир Маало 27
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 72 220 307
  • Telephone #:+389 72 220 306
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products16
Member since19 Avg, 2015
Last activity08:37:32 , 23 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance