00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Sam’s Field ADULT SALMON – Хипоалерген лосос за возрасни кучиња од сите раси


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Sam’s Field ADULT SALMON – Хипоалерген лосос, овошје и зеленчук БЕЗ ГЛУТЕН,
  Хипоалергена храна за возрасни кучиња од сите раси.
  Протеини 25%, масти 14%
  Пакување 13 кг.
  Во цената е вклучена бесплатна достава до дома.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Venalicium
 • company profile

  Venalicium

  • Company introduction:Sam’s Field Super Premium храната e комплетна формула која ги исполнува природните потреби во исхраната на кучињата согласно нивната возраст, големина на раса, животен стил и нивните различни нутритивни барања кои се менуваат во текот на животот. Sam’s Field Super Premium рецептите се без пченица (без глутен) и обезбедуваат сигурен начин на живот, здрава исхрана, елиминирање на ризикот од нетолеранција на храна или други несакани реакции. Sam’s Field e Супер Премиум бренд на фабриката Vafo – BRIT Praha со годишно производство на храна од преку 90.000 тони. Постои повеќе од 20 години, има повеќе од 180 вработени и се продава во повеќе од 66 земји во светот. Сити ЗОО Плус ДООЕЛ е официјален застапник за брендот Sam's Field.
  • Contact Person Name:Darko
  • Address:Бул. 3-та Македонска Бригада бр.48А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076 211815
  • Telephone #:076 211815
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:2.450 MKD

  Sam’s Field ADULT MEDIUM - Комплетн ...

  Retail Price - VAT Included:2.450 MKD

  Sam’s Field ADULT LARGE – Комплетна ...

  Retail Price - VAT Included:1.950 MKD

  Sam’s Field ADULT MINI – Комплетна ...

  Retail Price - VAT Included:2.550 MKD

  Sam’s Field 4300 POWER – Комплетна ...

  Retail Price - VAT Included:2.450 MKD

  Sam’s Field PUPPY – Комплетна храна ...

  Retail Price - VAT Included:2.450 MKD

  Sam’s Field JUNIOR LARGE - Комплетн ...
  076211815

  shopping assistance