00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Venalicium

  • Company introduction:Sam’s Field Super Premium храната e комплетна формула која ги исполнува природните потреби во исхраната на кучињата согласно нивната возраст, големина на раса, животен стил и нивните различни нутритивни барања кои се менуваат во текот на животот. Sam’s Field Super Premium рецептите се без пченица (без глутен) и обезбедуваат сигурен начин на живот, здрава исхрана, елиминирање на ризикот од нетолеранција на храна или други несакани реакции. Sam’s Field e Супер Премиум бренд на фабриката Vafo – BRIT Praha со годишно производство на храна од преку 90.000 тони. Постои повеќе од 20 години, има повеќе од 180 вработени и се продава во повеќе од 66 земји во светот. Сити ЗОО Плус ДООЕЛ е официјален застапник за брендот Sam's Field.
  • Contact Person Name:Darko
  • Address:Бул. 3-та Македонска Бригада бр.48А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076 211815
  • Telephone #:076 211815
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products17
Member since28 Dec, 2015
Last activity13:41:53 , 07 Nov, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance