00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Wolfinet

 • Company introduction:Вулфинет е компанија посветена на инсталирање, снабдување и дизајнирање на ИТ решенија за мали и средни претпријатија. Поседуваме сертифициран тим на професионалци кои ке одговорат на секој предизвик. Нашата главна цел: е овозможување на квалитетни продукти, ефикасни решенија и овозможување на најквалитетна услуга за нашите клиенти. Ви ветуваме брз одговор и трајни решенија за сите ваши проблеми и потреби. Нашиот високо обучен тим ке ви донесе ИТ решенија базирани на вашите потреби. Ние ги употребуваме најновите хардверски и софтверски системи, предностите во комуникацијата и сигурносните технолиогии за да ви овозможиме зголемена мрежна продуктивност и оптимално решение за вашите ИТ потреби. Ви нудиме техничка поддршка 24/7, поправка на системи, мрежен консалтинг и дизајн на компјутерски мрежи и системи.
 • Contact Person Name:Столе
 • Address:Фјодор Достоевски 9/1-2
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:02 2032733
 • Fax #:02 2032733
 • Year registered:2006
 • Total employees:12
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete84.38%
Followed1
Number of products149
Member since08 Nov, 2011
Last activity10:54:49 , 14 Nov, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance