00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Очила RALPH LAUREN

20%save

Очила RALPH LAUREN

Цената е со вклучен ДДВ
4.800 MKD 3.840 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Очила RALPH LAUREN
  Шифра: RA 7123 5912
 • Category:Eyewear
 • Seller:Визус
 • company profile

  Визус

  • Company introduction:Визус е фирма која постои и работи во сферата на оптиката од 1994 година. Дејности кои ги врши фирмата: • Продажба, монтажа и сервисирање на диоптриски очила • Продажба и сервисирање на сончеви очила (и сончеви со диоптрија) • Продажба на меки и полутврди контактни леќи • Продажба на козметски и простетски леќи • Меки и полутврди леќи за астигматизам • Меки и полутврди леќи за кератоконус • Сите средства за одржување на меки и полутврди контакни леќи • Полирање и корекција на диоптријата (зголемување или намалување) на полутврди леќи Додатоци: • Микрофибер крпчиња за чистење на очила • Спрејови за чистење очила • Футроли за диоптерски и сончеви очила • Вештачки солзи • Ланчиња традиционални и спортски (за деца и за возрасни) • Оклудери за затворање на едно око кај дечиња со страбизам • Фреснел-ови призми • Редукциона фолија Оптика ВИЗУС ја има таа привилегија да има за стручен соработник врвен стручњак од областа на офталмологијата, а тоа е проф. д-р. Гордана Софрониевска Ивановска - офталмолог, специјалист за очни болести со преку 30 години работно искуство. Специјалист е во дијагноза на полесни и потешки очни заболување, како на предниот така и на задниот сегмент на окото, рана дијагноза на глауком, кератоконус, проблеми со очите кај диабет, како и огромно искуство во рефракцијата и проблемите со контактните леќи. Во последниве двaeсeт години интензивно се занимава со одредување на сите видови контактни леќи: стандардни меки, козметски (леќи во боја, меки за кератоконус, терапевтски и простетски леќи), полутврди и полутврди за кератоконус. Исто така, проф. Софрониева работи и со помагала за оние со пoслаб вид: лупи, телескопски очила за далеку и за читање и сето тоа ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ ПРЕКУ ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО!!! Д-р. Софрониевска работи во својата приватна очна ординација „проф. Софрониева“ на ул. Московска бр. 5, кај пазарот Тафталиџе. Контакт телефон/факс: +389 2 3076 117; +389 2 3069 540. Прегледите се вршат претпладне од 9 до 14 часот и попладне од 17 до 20 ч
  • Contact Person Name:Визус
  • Address:Македонија 27
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3233340
  • Telephone #:02 3226631
  20%save
  Retail Price - VAT Included:4.800 MKD 3.840 MKD

  Очила RALPH LAUREN

  20%save
  Retail Price - VAT Included:5.000 MKD 4.000 MKD

  Очила RALPH LAUREN
  023226631

  shopping assistance