00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Наочари за сонце Liu Jo


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Наочари за сонце Liu Jo
 • Category:Eyewear
 • Availability:Contact
 • company profile

  Сити оптик

  • Company introduction:City Optics постои 11 години на македонскиот пазар со искусен и образован кадар од областа на оптиката и оптометријата. Нудиме експресна и прецизна изработка на очила со најсовремен сет за изработка и вградување на леќи од компанијата Huvitz која е еден од светските лидери во своето поле. Нашите оптометристи и оптичари ќе се погрижат за професионална контрола на вашиот вид, помош при избор на рамка, монофокални или прогресивни леќи со соодветна заштита за вашите очи како и обука за носење на контактни леќи. Нашите клиенти добиваат целосно внимание и стручни совети за одржување на леќите за долготрајно носење и доколку настане билокаква штета на леќите купени и изработени од нашата оптика нудиме гаранција од 1 година и ќе бидат бесплатно заменети. Работиме со контактните леќи од Soflex кои во комбинација со иновативните течности од Avizor кои се препорачани за овие леќи ќе добиете соодветна грижа за одлично здравје за вашите очи и долготрајно носење. За очилата на нашите клиенти достапни се леќите од широката палета на Lensmak кои вклучуваат диоптриски и сончеви стакла во сите бои, како и би-фокални и мултифокални леќи изработени со free-form технологија кои гарантираат остар вид со леќи кои се изработени за најдобар естетски изглед. што е особено важно за леќите со поголема јачина.
  • Contact Person Name:Сити оптик
  • Address:Народен Фронт 21
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 370134
  • Telephone #:02 3063468  023063468

  shopping assistance