00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Вотертек

  • Company introduction:Ватертек e компанија за дистрибуција на вода во буриња-галони и диспанзери за топла и ладна вода до местото кое вие ќе го назначите. DPPU Watertec е компанија која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот. Со оглед дека водата е главниот дел на човековиот живот и поради се поголемите обврски како на работа, така и дома, ние решивме да создадеме услуга - бренд кој би Ви го олеснил и модернизирал Вашиот живот. Производи: • Галони "ЛАДНА" • Галони "ЕВИНА" • Галони "ПЛАНИНСКА РОСА" • Диспанзери за ладна и топла вода Знаејќи дека човековиот систем за да функционира најдобро дневната потреба количина на вода му е од 1 до 3 литри, а денешниов систем на градски водовод е во се полоша состојба и содржината на водата е се потешка за пиење, ние решивме тоа да го сториме на полесен начин со water coller-те на WATERTEC вие во секое време би имале технички исправна ладна и топла вода која се препорачува од сите медицински истражувања да се пие во што е можно поголема количина. Нашата палета на производи ги задоволуваат сите стандарди на квалитет, херметички затворени по нивното полнење за да може да уживате во свежа изворска, планинска вода во вашиот дом или вашето работно место. Апаратите за вода создадени за европскиот пазар може да ги набавите со купување или со договор на користење во зависност од големината на фирмата или потрпшувачката на вода во вашиот дом. Да обезбедиме природна чиста изворска вода која ги задоволува навиките на модерниот начин на живеење!
  • Contact Person Name:Вотертек
  • Address:Мариовска б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 207543
  • Telephone #:02 2726000

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products38
Member since22 Oct, 2018
Last activity14:37:50 , 15 Jan, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance