00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Vitrina

  • Company introduction:Витрина е создадена да биде креативно место, за инспирација и реализација на креативноста на Архитектите и Дизајнерите на уникатни ентериери од висока класа и проекти со поголем обем. Витрина е проект во кој се застапени 25 Европски добавувачи, производители на Високо квалитетни и екслузивнни материјали за производство на мебел и оплеменување на просторот. Системот на производи кои Витрина го застапува е дефиниран со следните карактеристики: Квалитет, уникатност, долготрајност и висока естетика.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:ул. Душко Поповиќ Број 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 26 14 030
  • Fax #:02 26 28 870
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products210
Member since27 Jan, 2014
Last activity07:46:27 , 17 Jun, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance