00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Viator i Vektor

  • Company introduction:Ние сме една од водечките македонски компании во областа на шпедитерските услуги, одговорни кон нашите клиенти, нашите вработени и животната средина. Квалитет, доверба и традицијата на пазарот се вредностите што ги извршуваме. Со исполнување на највисоките стандарди кои ги обезбеди добрата логистичка поддршка која опфаќа пренос или транспорт услуги практично во сите европски земји, во соработка со нашите партнери, ние исто така нудиме организацијата на поморски и воздушен транспорт низ целиот свет.
  • Contact Person Name:Viator i Vektor
  • Address:бул.АСНОМ 74-б (АВНОЈ)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022454061; 022454062
  • Fax #:022454064
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products3
Member since16 Jan, 2015
Last activity14:13:03 , 08 Apr, 2015
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance