00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Valving

  • Company introduction:ВАЛВИНГ е фирма која се занимава со увоз, продажба и монтажа на опрема за греење и водовод како и чешми и галантерија за бањи. На пазарот нудиме оптимални решенија а тоа значи добар производ или услуга со прифатлива цена. Со оваа проблематика се занимаваме 15 години, а “задоволен“ муштерија е наша главна цел и мото во работењето.
  • Contact Person Name:Valving
  • Address:Скупи 22/2
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078404757
  • Telephone #:023091100
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Follows1
Number of products228
Member since16 Jan, 2015
Last activity11:54:11 , 02 May, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance