00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Prevoz so kombe na roba i selidbi so Licenca


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ПРЕВОЗ со ново комбе со лиценца со товарен простор од 12 метри кубни и носивост од 2т, Димензии(330x180x180)cm. Брзо и евтино пренесете ја Вашата роба низ Скопје и Македонија со наши или Ваши работници. ВАЖНО!!! Секојаш барајте ЛИЦЕНЦА за внатрешен јавен превоз на стока од Вашиот превозник. За повеќе информации посетете не на www.MKprevoz.com
 • Availability:Contact
 • company profile

  Bo-Di Trejd

  • Company introduction:Локален превоз на роба низ Скопје Меѓуградски превоз низ Македонија до 1,5 тон
  • Contact Person Name:Цветко
  • Address:/
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:070540855
  • Geo Location:Show  070540855

  shopping assistance