00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Toz mk

  • Company introduction:СЕ ЗА ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА . Компанијата ТОЗ-МК Д.О.О. е основана во 2005 година и изграден е бренд препознатлив по производите како и квалитетот и брзината на испорака, извршување на услугите во областа на: - Kанцелариски; - Школски; - Промотивен материјал; - Канцелариски мебел. Во рамките на самото седиште е магацинот од 1500 м2 со сите машини и алатки потребни за извршување контиунирана услуга, како и огромниот одлично опремен изложбен салон каде на лице место може да се види широката палета на материјали како и увиду сите оние технички и естетски карактеристики. За ефикасна, навремена и квалитетна услуга тука е возниот парк кој го сочинуваат 10 возила кои се дел од секојдневна дистрибуција и комерцијална услуга. Главни активности на компанијата се големо продажба на канцелариски, школски и промотивен материјал како и канцелариски мебел.Станува збор за организиран процес со кој се утврдуваат барањата на клиентите за кои како главен приоритет е да бидат исполнети на начин да нивното задоволство биде високо.Интерес на компанијата е да тој степен на задоволство биде голем поради тоа е најглавното мерило за нашиот стекнат висок рејтинг меѓу конкурентите. Посетете не на ул.Трета Македонска Бригада 76, Скопје и бидете дел од богатсвото на нашите понуди и квалитет на нашите услуги.
  • Contact Person Name:Комерција
  • Address:бул.3-та Македонска Бригада 76
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022450840
  • Fax #:02 2450860
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products55
Member since16 Jan, 2015
Last activity08:50:15 , 30 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance