00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Куќарка за куче Happy Home

Куќарка за куче Happy Home

Цената е со вклучен ДДВ
8.300 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Куќарка за куче.Пластика. Димензии-96х78х73

  Шифра:
  97035

  Земја на потекло:
  Италија
 • Availability:Contact
 • company profile

  Parkis Zufer

  • Company introduction:Ветеринарна компанија Праксис е увозник на храни за миленичиња, разни акцесории, генетски материјал (биково семе), премикси, ветеринарни инструменти.. Услуги: • Клинички прегледи и терапија • Вакцинација • Дехелминтизација • Оперативни захвати - обработка на рани • Кастрација • Стерилизација • Храни за кучиња, мачки, птици • Витамини, минерали • Акцесори • Совети и консулатации за вашите животни Компанијата е основана во 2000 година. Во својот состав има Ветеринарна Амбуланта Праксис во Желино, а од 2009 год. и Ветеринарна Амбуланта Праксис-Тетово и Пет шоп во улица Б.Тоска 63 во Тетово.
  • Contact Person Name:Zufer Xhelili
  • Address:Благоја Тоска 63
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:072273896
  • Telephone #:071 307072
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:750 MKD

  Сет Puppy Trainer

  Retail Price - VAT Included:100 MKD

  Голема поилка Large Water Basin

  Retail Price - VAT Included:6.900 MKD

  Транспортер Gulliver Touring

  Retail Price - VAT Included:1.150 MKD

  Tранспортер Gulliver 1 DELUX

  Retail Price - VAT Included:750 MKD

  Транспортер Транспортер
  071307072

  shopping assistance