00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Кит компоненти за едногредна мостна дигалка


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Кит компоненти за едногредна мостна дигалка:
  - Електрична јажна дигалка тип L
  - Челни носачи
  - Главен електричен ормар
  - Напојна верига
  - Далечински управувач
 • Category:Lifting Tools
 • company profile

  Indenna Kran

  • Company introduction:ИНДЕННА КРАНОВИ И КРАНСКА ТЕХНИКА е компанија на пазарот основана во 2008г. која се занимава со проектирање, продажба и монтажа на сите видови индустриски кранови. Ние сме една од ретките компании која нуди високо професионални решенија за кранска опрема. Компанијата нуди високо квалитетни кранови. Произведени во Германската фирма од SWF Krantechnik GmbH, која е една од најголемите светски проиведувачи на кранска техника. Големите вложувања во развојот на новата генерација на дигалки тип Nova ја доведоа компанијата SWF меѓу најголемите светски произведувачи на компоненти.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:Никола Тесла 2-1/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070229471
  • Telephone #:023066640
  • Fax #:02 2402313
  • Geo Location:Show  023066640

  shopping assistance