00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Изнајмување на подвижна работна платформа (дигалка, маказа)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изнајмување на подвижна работна платформа (дигалка, маказа)
  (со можност платформата да ја управува стручно и обучено лице со потребна лиценца)
  -max .висина на дигање – 12 м
  -Носивост – 500 кг
  -поседува сертификат
  -изнајмување на различни временски периоди
 • Availability:Contact
 • company profile

  Фортуна инженеринг

  • Company introduction:Фортуна инженеринг е компанија која изведува надворешни и внатрешни водоинсталатерски работи. Завршени проекти: • Сити Мол • Државен архив, Уставен суд и Археолошки музеј • Кривичен суд на Р.М. • Порта Македонија • Станбен комплекс "Олимписко Село" • Сити Тауер
  • Contact Person Name:Фортуна инженеринг
  • Address:Бул.Борис Трајковски 274
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3175175  023175175

  shopping assistance