00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ударна дупчалка 850 W

28%save

Ударна дупчалка 850 W

Цената е со вклучен ДДВ
10.499 MKD 7.499 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Ударна дупчалка 850 W Stanly FatMax со карактеристики:
  - моќност: 850 W
  - брзостезна глава: 13 mm
  - брзина: 0-1.100/0-3.100 /min
  - број на удари: 18.700/52.700 /min
  - максимален капацитет на дупчење (дрво/железо/бетон): 50 / 13 / 18 mm
  - опрема: ергономска странична рачка, куфер
  - шифра: FME142K
 • Seller:G-M&M
 • company profile

  G-M&M

  • Company introduction:СБДМК е фирма која веќе 20 години успешно работи во Р. Македонија. Ние сме ексклузивни увозници, дистрибутери и сервисери на реномираните светски брендови Black&Decker, DeWALT и Stanley во Македонија. Во своите програми овие брендови нудат различни рачни и електрични алати, апарати наменети за професионална употреба , како и за домашна употреба и за широка потрошувачка. Дел од тие производи се: дупчалки, брусалки, циркулари, пили, електропневматски чекани, батериски машини, како и косилки, ножици за жива ограда, тримери и мали кујнски апарати за домаќинство, брави, катанци и друго. Нормално за сите наши производи обезбедуваме и адекватен прибор од нашите реномирани брендови. Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за реномираните брендови, Black&Decker, DeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме гаранција со обезбедени оригинални резервни делови. Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија. Производи: - Black&Decker - DeWalt - Stanley - Exact - Piranha - IRWIN
  • Contact Person Name:Драган
  • Address:Благоја Стефковски 7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075423877
  • Telephone #:023109760
  • Fax #:02 3216376
  • Geo Location:Show
  11%save
  Retail Price - VAT Included:4.390 MKD 3.900 MKD

  Ударна дупчалка

  Retail Price - VAT Included:2.700 MKD

  Ударна дупчалка

  Retail Price - VAT Included:4.799 MKD

  Iskra Z1C-ZT3-26 ударна хилта перфо ...

  Retail Price - VAT Included:1.699 MKD

  Iskra GX-EI0040-2 Ударна дупчалка 5 ...

  25%save
  Retail Price - VAT Included:14.799 MKD 10.999 MKD

  Електропневматски комбиниран чекан ...
  023109760

  shopping assistance