00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Аголна брусилка 730 W 115 MM


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Аголна брусилка 730 W 115 MM DeWalt со карактеристики:
  • Вртежи: 10.000 /min
  • Вретено: M14
  • Maca: 1,8 kg
  • Шифра: DWE4016
 • Seller:G-M&M
 • company profile

  G-M&M

  • Company introduction:Г-ММ е фирма која веќе 20 години успешно работи во Р. Македонија. Ние сме ексклузивни увозници, дистрибутери и сервисери на реномираните светски брендови Black&Decker, DeWALT и Stanley во Македонија. Во своите програми овие брендови нудат различни рачни и електрични алати, апарати наменети за професионална употреба , како и за домашна употреба и за широка потрошувачка. Дел од тие производи се: дупчалки, брусалки, циркулари, пили, електропневматски чекани, батериски машини, како и косилки, ножици за жива ограда, тримери и мали кујнски апарати за домаќинство, брави, катанци и друго. Нормално за сите наши производи обезбедуваме и адекватен прибор од нашите реномирани брендови. Во склоп на нашата фирма функционира продажен салон, големотрговија и сервис за реномираните брендови, Black&Decker, DeWALT и Stanley, за кои што обезбедуваме гаранција со обезбедени оригинални резервни делови. Покрај тоа снабдуваме и дилерска мрежа од преку 60 продавници ширум Македонија. Производи: - Black&Decker - Dewalt - Stanley - Exact - Delor - Piranha
  • Contact Person Name:Ружица
  • Address:Благоја Стефковски 7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3123841
  • Telephone #:023109760
  • Fax #:02 3216376
  • Geo Location:Show
  25%save
  Retail Price - VAT Included:14.799 MKD 10.999 MKD

  Електропневматски комбиниран чекан ...

  35%save
  Retail Price - VAT Included:19.999 MKD 12.999 MKD

  Сет аголни брусилки DWE492+DWE4157
  023109760

  shopping assistance