00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Тинекс Микс

  • Company introduction:Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување. Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, стои на располагање за да Ви го понуди најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација. Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи. Ги следиме современите трендови на индустријата на пакувањето и сме спремни истите да Ви ги доближиме и заедно да уживаме во придобивките.
  • Contact Person Name:Мирјана Глигорова
  • Address:Васил Ѓоргов 16/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 410 499
  • Telephone #:00 389 70 410 499
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products6
Member since19 Avg, 2022
Last activity09:22:40 , 26 Avg, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance