00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Темс

  • Company introduction:Темс е компанија чија примарна дејност е трговија со резервни делови за апарати за домаќинство и фрижидери. Располагаме со разновиден избор на • компресори од водечките светски производители, • термостати • кондензатори • рингли за шпорети • греачи за шпорети • термо печки • бојлери и машини за перење • електомагнетни пумпи • лагери и семеринзи • гуми за врати за машини за перење • магнетни брави • црева за машини за перење • фреон • бакарни цевки од сите профили • држачи и далечински управувачи за клима уреди • и уште многу повеќе. Темс увоз - извоз е компанија основана во 1995 година во Скопје, Македонија. Нудиме голем избор на резервни делови за фрижидери, шпорети, бојлери, машини за перење алишта, машини за перење садови, термо печки и клима уреди. Од неодамна ја проширивме нашата понуда на производи која сега опфаќа и огромен избор на делови, додатоци и компоненти кои наоѓаат примена во разладата. Вашето задоволство е наша мотивација. Повелете посетете не!
  • Contact Person Name:Темс
  • Address:бул.К.Ј.Питу 26/2 лок.2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071 329016
  • Telephone #:02 2464500
  • Fax #:02 2464500

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products7
Member since12 Jul, 2018
Last activity13:11:58 , 01 Avg, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance