00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Темпо профили 99

  • Company introduction:Темпо Профили 99 се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени идр. Темпо Профили 99 е основана во 2011 година и е наследник на реномираната компанија Темпо 96, компанија со долга традиција. Нашата мисија е да ја продлжиме традицијата на Темпо 96 со проширување на пазарот преку воспоставување на соработка врз основа на доверба со своите клиенти и добавувачи. Нашата визија е да бидеме поефективни, да се прошириме на пазарот, и да имаме задоволни клиенти.
  • Contact Person Name:Темпо профили 99
  • Address:Јадранска магистрала 210 (Качанички пат)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 344693
  • Telephone #:02 2656405

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products6
Member since22 Mar, 2018
Last activity13:24:55 , 10 Apr, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance