00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Super sat oprema

  • Company introduction:СУПЕР-САТ ОПРЕМА е компанија чија главна дејност е проектирање и изведување на телевизиски (земски , кабелски и сателитски ) дистрибуирани системи и решенија. Во нашиот продажен салон може да набавите сателитски ресивери и комплетна сателитска опрема од познати светски марки, засилувачи на сигнал за земска и кабелска телевизија, држачи за ЛЦД ,ЛЕД и плазма телевизори како и разни кабли и конектори потребни за нивно поврзување. Овластен партнер на TOTAL TV. НАШЕТО МОТО Е ВИСОК КВАЛИТЕТ И БРЗА УСЛУГА ЗАТОА ШТО ЗАДОВОЛНИОТ МУШТЕРИЈА Е НАША НАЈДОБРА РЕКЛАМА
  • Contact Person Name:Горан Петрушев
  • Address:Васил Ѓоргов лок.19
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:077/589606
  • Telephone #:023243280
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products54
Member since25 Jan, 2013
Last activity13:27:44 , 23 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance