00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Diving equipment

Diving equipment

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Торби; BCDS; чевли; пловци; цилиндрите; DIVING_SUITS; перки; ракавици; Аспиратори; ИНСТРУМЕНТИ; НОЖЕВИ; LIFTING_BAGS; маски; репортажите; регулаторите; SNORKELING_SET; шнорхели; факели
 • company profile

  Aerotehnika

  • Company introduction:Нашата фирма е представник на познатиот европски бренд ColtriSub компресори кои се: -Индустриски (низок притисок до 16 бара, електричен мотор). -Станици за напојување (висок притисок до 400 бара, електричен и мотор со внатрешно согорување) -Нуркачка опрема. -Опрема за пожарникари. За сите наши производи даваме гаранција, резервни делови и сервис 24ч/7.
  • Contact Person Name:Шпенди
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220 БОГОВИЊЕ
  • City: ,
  • Telephone #:(044)373165
  • Geo Location:Show  044373165

  shopping assistance