00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Slim Line International

  • Company introduction:Slim Line Club е регистрирана трговска марка во сопственост на Slim Line Inrernational doo Skopje, Македонија. Постои 5 години,од септември 2009 година. Slim Line Club е присутен во во 6 држави: Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово , Хрватска и Бугарија. Slim Line Club е изграден врз нашите три основни столба : 1. ЗДРАВЈЕ Квалитетни и ефикасни производи, за постигнување подобро здравје. 2. ВИТАЛНОСТ Производи, програми и подршка за постигнување виталности трајна лична трансформација. 3. ПРОСПЕРИТЕТ Мотивирање и наградување заради постигнување на лична и финансиска независност Преку создавање и пласирање на ефикасни и квалитетни нутритивни производи како темелен фактор и создавање на МЛМ мрежа од членови како мобилизирачки фактор, како заедница посветени сме да работиме локално и глобално за да обезбеди ме вистинско решение за дебелината.
  • Contact Person Name:Slim Line
  • Address:Христо Татарчев 69 (Сава Ковачевиќ)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/215-929
  • Telephone #:02/270-0028
  • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
5.0 of 5.0 (1 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products125
Member since27 Jan, 2016
Last activity10:56:12 , 20 Mar, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance