00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Скендеровски

  • Company introduction:Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол на просперитет во автомобилскиот сектор, а нашиот тим продира со голем успех со промоција на брендовите како Tahoe, Quicksilver, Bayliner, Sun Tracker, Mako, Nitro, Mercury, Sea Ray, Jobe, Valiant, Poseidon and EZ Dock на македонскиот пазар. Компанијата Скендеровски е основана 1992 година. Има повеќе од 20 вработени, а со неа управува успешен тим. Компанијата Скендеровски е препознатлив и почитуван симбол за квалитет, ефикасност, прецизност и самодоверба, во Македонија и во целиот свет. Од 2002 година, Компанијата Скендеровски е овластен дилер и сервис за возилата „Пежо“. Во 2007 година, Скендеровски стана овластен увозник и услуга за чамците од брендовите на Tracker Marine Group. Во 2009 година, Скендеровски ги доби правата за продажба и услуга на Mercury MerCruiser и Mercury Outboards.
  • Contact Person Name:Скендеровски
  • Address:бул.Србија 4
  • Post Code:1116
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 2780090
  • Telephone #:02 2780090

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products5
Member since03 Dec, 2019
Last activity14:08:38 , 08 Jul, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance