00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Sibirska Pcela

  • Company introduction:Нашата компанијата ја застапува палетата на Tentorium од Русија и во својот асортиман има голем број на препарати на база на пчелни производи за кој се знае дека благотворно влијат на здравјето на луѓето .Сем вобичаените пчелини производи кој се користат со векови (мед, матичен млеч, прополис, полен . пчелин восок ), компанијата Tentorium во своите производи ги користи и другите состојки од пчелите кој се помалку познати на овие простори (перга,пчелин отров ,трутовиот млеч). Производите на компанијат кој се користат за подобрување на здравјето или како козметичка линија ,сем пчелините производи содржат и низ лековити билки кој се познати и потвредни кај народот . Сите наши производи легалано се увезуват во Република Македонија запазуваеки ги сите законски регулатииви Наши партери во Русија се ЦЕНТАР ЗАБИО ИНЖИНЕРИНГ РУСИЈА ,РУСКИ АКАДЕМИЈА НА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТА НА ХРАНАТА ,ФЕДЕРАЛНО БИРО ЗА МОНИТОРИНГ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И АТЕСТ НА РУСИЈА
  • Contact Person Name:Др Дејан Стевановик
  • Address:Исаија Маџовски, Бр 11/ 7, населеба ХРОМ.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078 66 46 22
  • Telephone #:02 6134207

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products12
Member since07 May, 2012
Last activity15:51:54 , 15 Jan, 2015
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance