00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Women's shoes from the Yoshino collection a/w 2017


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Женски чевли; Шифра: 710-6707
 • Category:Dress Shoes
 • company profile

  Adams Shoes

  • Company introduction:Adam's Shoes е Македонска компанија со главно седиште во Скопје, Македонија.Основана во септември 2006 година, со главна дејност: увоз и продажба на високо-квалитетни обувки за мажи и жени од следните брендови:Adam's Shoes, Wall Street, Yoshino, Khrio, Manas, No Place, Laura Amat, Zinda, Ipanema, Ipanema Unique, Mel, Rider, Grendha, Ipanema Gisele Bundchen, Adam's Flex, Kids Shoes, Adam's Kids, M-Kids, Ipanema kids, Hello Kitty, Cars, Pe Com Pe. Првиот продажен простор е отворен во строгиот центар на Скопје со еден вработен, за подоцна со тек на време а и поради зголемен интерес за обувките, да се отвори следната проавница во City Gallery на градскиот плоштад.Следната година следува отворање на продавницата во Т.Ц. Соравија, а кратко потоа и продавницата во Куманово во Т.Ц. Сума.
  • Contact Person Name:Adams shoes
  • Address:Љубљанска 4, Сити Мол кат 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:072220052
  • Geo Location:Show  072220052

  shopping assistance